cohousing waasland speeltuin Cohousing Waasland is een groep enthousiastelingen die samen
een cohousingproject realiseren in Sint-Niklaas. Binnen dit project heeft iedereen zijn eigen volledig uitgeruste woning met tuintje of terras, maar daarnaast is er ook een gemeenschappelijk paviljoen en een grote gezamenlijke tuin. Hiermee streven we naar duurzaamheid en sociaal bewustzijn. Onze groep is nog compleet, we bouwen in 2017 samen onze wooneenheden & gemeenschappelijke delen.

We hebben een optieovereenkomst op een bouwgrond voor 22 woningen in Clementwijk², een groene, autoluwe wijk op fietsafstand van het centrum van Sint-Niklaas. De aankoop van de grond gebeurt 19 oktober 2016. 
We kiezen voor moderne en ecologische woningen en gaan resoluut voor passief (of laagenergie) huizen en appartementen. Samen verwerven we de grond.
Beslissingen over de inrichting van deze grond, de tuin en het gemeenschappelijk paviljoen nemen we steeds na gezamenlijk overleg in een soort algemene vergadering die wij de cosessie noemen.

cohousing waasland fietswegel sint-niklaas hulst></div>  </td>  </tr>  </tbody>  </table>  </span></span></div>    <div>   <table style=

cohousing waasland brievenbussen></div>  </td>    <td style= Wel zijn er twee units voorzien voor verhuur. Daarover vinden jullie binnenkort meer informatie op deze site. We zijn op zoek naar mensen die ook dromen van duurzaam wonen in een buurt waar iedereen elkaar kent, en die tijd willen investeren om deze buurt vorm te geven. Spreekt dit je aan, dan vind je op onze website alvast een korte introductie. Voor meer informatie mag je ons geheel vrijblijvend contacteren. 

Kom gerust eens kennismaken!

 

Nieuwsbrief!

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang elke twee maand onze nieuwsbrief. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van heel verschillende mensen die dezelfde droom delen: een eigen huis bouwen met het oog op een sociale en duurzame manier van wonen in een groene omgeving. 
 
https://sites.google.com/site/cohousingwaasland/home/cowa_groep_small.jpg

Wat doen wij?

Stap voor stap maken wij deze droom werkelijkheid door te vergaderen en samen beslissingen te nemen over de grond, architect, notaris, inrichting van de site etc.

Eerder verschenen nieuwsbrieven

Subpagina''s (1): Waarom cohousing